Boekhoudkantoor Groningen

Is uw bedrijf gevestigd in het Noorden en bent u op zoek naar een boekhoudkantoor in Groningen? Helder Administratie neemt dan graag uw boekhouding voor zijn rekening. Gevestigd in de stad zijn wij uitstekend bereikbaar voor onze zakelijke en particuliere klanten uit de provincie, Friesland en Drenthe, waar wij korte lijnen mee houden. Een persoonlijke, informele benadering en een duidelijke communicatie staan centraal in onze onderneming, zodat we helder advies op maat kunnen geven. Wij staan niet alleen voor u klaar met (fiscaal) advies, we ontzorgen u ook op het gebied van de boekhouding. U kunt deze geheel aan ons overlaten, indien u dit te ingewikkeld vindt of simpelweg geen tijd hebt. Of u besteedt een gedeelte uit, zodat u uw tijd kunt besteden aan hetgeen waar u het beste in bent: ondernemen. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de diensten die wij leveren:

  • Voeren volledige administratie
  • Controle administratie
  • Opstellen jaarrekening
  • Aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
  • Loonadministratie
  • Erf- en schenkbelasting
  • Fiscaal advies
  • Startersbegeleiding
  • Detachering in overleg

Als boekhoudkantoor Groningen staan wij klaar voor particulieren, zzp’ers en het MKB. Omdat niet iedere onderneming hetzelfde is, vinden wij het belangrijk om onze klant goed te leren kennen, zodat we een samenwerking tot stand brengen die toegespitst is op uw situatie.

Helder Administratie boekhoudkantoor Groningen

Als ondernemer wilt u waarschijnlijk niet veel tijd besteden aan uw administratie, anders was u wel accountant geworden. Even verdiepen in de wereld van de belastingwetgeving zit er niet bij, want het uitzoeken van alle regels en fiscale voordelen kost veel tijd. Helder Administratie boekhoudkantoor Groningen heeft alle kennis van zaken in huis en kan u daarom snel van deskundig advies voorzien of uw administratie gemakkelijk op orde brengen. Of u een reeds bestaand bedrijf hebt waarbij de eigen administratie niet zo loopt als u zou willen, of wanneer u net bent begonnen en juist begeleiding kunt gebruiken bij het voeren van uw eigen boekhouding. Ons advies komt altijd pas tot stand nadat wij u en uw bedrijf goed hebben leren kennen. Van tevoren bepalen we dan een vaste prijs, maar we werken ook op uurtarief, net wat het beste past bij uw situatie en de dienst die u afneemt.

Bent u benieuwd wat Helder Administratie boekhoudkantoor Groningen voor u kan doen op het gebied van uw particuliere of zakelijke boekhouding? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar, via: 0624405706.

Op zoek naar een boekhoudkantoor Groningen?

of bel: 06-24405706

© copyrights Helder administratie en advies
Scroll naar boven